GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE
LJUBLJANA SLOVENIJA
Sponzorji

Zakaj na sejem

Prvi dolgo pričakovani mednarodni sejem konoplje v tem delu Evrope Cannabiznis Expo - Balkan, se bo odvijal na idealni lokaciji, za ta dogodek, v samem osrčju prelepe zlelene Slovenije - v Ljubljani na sejemsko - prireditvenem prostoru, Gospodarskem razstavišču, 1.-3. aprila 2022 in bo povezoval tako domače, kot tuje ljubitelje konoplje.

Cilj sejma je pričarati fantastičen konec tedna vsem obiskovalcem, kjer se bodo združevali vsi večji in manjši ponudniki vseh segmentov konopljinih izdelkov, kot tudi razstavljalci iz drugih področij, ki vključujejo različne tehnologije gojenja, gnojila, semena, pripomočke, različne industrijske panoge, in še in še se bo dalo videti.

 

Profesionalno okolje Sejma bo ponudilo najnovejše trende, dogajanja in številne novosti s področja konoplje, prav tako pa bo omogočalo najrazličnejša izobraževanja in debate na to temo, ter gostilo kar nekaj znanih domačih in tujih strokovnjakov, ki veliko pomenijo v segmentu - konoplja.

Kot se spodobi, bo poleg omenjenega v veliki meri poskrbljeno tudi za druženje, zabavo, kulinariko in pester obsejemski program. Pripravite se tudi na kar nekaj presenečenj.

Prisrčno vabljeni na nepozabno druženje v objemu zelene dežele in zelene rastline - konoplje.

Partnerji